onsdag 24. november 2010

Treghæsj..

..jepp det er meg. Hva skal man egentlig med en "blogg" når man ikke skriver noe der, jeg har jo all verdenstid til å skrable ned noen ord, men neida, jeg utsetter og utsetter. Får jo reint hjernteppe når jeg logger meg inn og tenker at "nå- nå" skal jeg skrive litt.
Men sånn er det jo med alt som en skulle ha gjort i går - vaske - rydde - og så ender det opp med en skikkelig oppryddning og rundvask. Noe som iogforseg er ganske så greit. Det er mye artigere å rydde og vaske når enn ser at det virkelig var nødvendig. Om man driver å rydder og vasker til stadighet blir man jo aldri ferdig - og det er lite effektivt må jeg si. ;)

Under er det gjort et forsøk på å knipse bilder som vi skulle bruke til julekort - er det mulig å få denna ungen til å sitte rolig i 15 sekunder.. NEI. ;)

I dag er det igjen en måned til julaften- gavene er snart i boks - kakene lar vente på seg, men i morgen er det peppekakebaking med unga. Da er det frem med julemusikken - juleforkle - og peppekakeformer. Så får vi se hvor mange pepperkaker vi får.

1 kommentar:

  1. Hehehe, det ble jo skikkelige fine bilder lell det. :)) Hvorfor sitte pent og pyntelig, når man kan tulle litt? *fnis* Kjempekoselige bilder både her og over. *Peker på pepperkakebaking*

    SvarSlett