fredag 11. desember 2009

Julegaver og sånn..

..er snart klart til utlevering. Har vel igjen et par til..blir egentlig aldri ferdig, må alltids ha den derre attåt gava til unga i hvertfall.
Vi har igjen å handle mat til jul, og for ikke å glemme juletreet..det får vi ta i juleuka. Julaften er på en torsdag så enn har jo sååååå god tid til det. I fjor hadde vi et som tok halve stua, måtte flytte om for å få plass, så vi satser på et litt mindre i år..i diameter altså. Men må ha et sånn Donald tre da, tett og fint. :)

Har vært på CC i dag med tante Ruth og kjøpt bursdagsgave til tante Reidun oppi Tretten. Vi skal dit på søndag, da fyller hu nemlig 45 år. Kjøpt så fint armbånd, ørepynt og kjede med anheng. Jepp, vi var virkelig fornøyde kunder der vi gikk ut igjen med posen i hånda. :) Og siden vi bare brukte 30 minutter på kjøpet, så gikk vi på kafè..kaffe til tante Ruth, og te til meg. Gulrotkake til oss begge. To blide damer som satt å kosa seg..og ei lita tite som fikk pupp..enn så lenge!

Da mangler vi vel egentlig bare snøen til jul, og den får en ikke kjøpt...så den får vi bare ønske oss at kommer et par dager før julaften..ønske hardt!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar